GRATIS LEVERING !
De leukste cadeau ideeën & coolste gadgets

LAAGSTE PRIJZEN

EmotiCandle LED Kaarsen (pak van 3)

Vandaag stellen we je voor aan deze fantastische LED-kaarsen! Deze kaarsen zijn anders dan andere kaarsen omdat ze de perfecte combinatie zijn van traditie en vernieuwing. EmotiCandle biedt technologie in functie van de mensen en hun emoties.


In voorraad

€ 19,95

KIES JE KLEUR en MAAT:

 

 

 

Geef je mening over dit product!

MEER INFO!

Details

EmotiCandle biedt technologie in functie van de mensen en hun emoties. De EmotiCandle veelkeurige LED-kaarsen hebben een zachte vanillegeur en ze verlichten elke kamer van het huis omdat ze een speciale en magische gloed werpen. Wat meer is, de vlammen zijn niet echt, maar LED-lichtjes. Je kan de EmotiCandle LED-kaarsen dus overal gebruiken op een veilige manier, zelfs naast gordijnen, kranten, planten, etc. De EmotiCandle LED-kaarsen kunnen ook buiten gebruikt worden. Ze zijn ideaal voor openluchtfeestjes, maar je moet ze niet langdurig buiten laten staan. Regen of overdreven zonnenschijn kunnen de kaarsen beschadigen aangezien ze niet volledig waterproof zijn.

EmotiCandle is het ideale geschenk om iemand speciaals mee te verrassen en ze vormen een perfect decoratie-element. De EmotiCandle LED-kaarsen lijken net echt omdat ze gemaakt zijn van echte was. Deze LED-kaarsen zijn individueel en gezamelijk bestuurbaar via een afstandsbediening met timer. Die is erg makkelijk in gebruik. Richt gewoon de afstandsbediening naar de kaarsen en selecteer de optie die je wilt! De afstandsbediening heeft een bereik van ongeveer 2.70 m.

Verlicht, decoreer en parfumeer elke hoek van je huis tegen de beste prijs met deze veelkleurige LED kaarsen van Piximundo!

 

De EmotiCandle LED kaarsenset bevat 3 kaarsen met de volgende geschatte afmetingen: 10, 13 en 15 cm in hoogte, en 7 cm in diameter.

Functies van de afstandsbediening:

  • Aan/uit voor het LED-licht van de kaarsen
  • Kleurselectie van het LED-licht (12 verschillende kleuren)
  • Multikleuren modus (verander kleur automatisch)
  • Twee lichtinstellingen: knipperend of constant
  • Timer voor 4 of 8 uren (auto uit nadat de timer afloopt)

De afstandsbediening werkt op  batterijen (1 x CR2025, inclusief)

Elke kaars werkt op 3x AAA batterijen (exclusief)

Extra: Naast de productverpakking, bevat dit item een aanvullende, verstevigde kartonnen doos voor extra bescherming.

Jouw Mening

Wat vindt je van dit product?

Product: EmotiCandle LED Kaarsen (pak van 3)