GRATIS LEVERING !
De leukste cadeau ideeën & coolste gadgets

LAAGSTE PRIJZEN

GROOTHANDEL Groothandel

PixiMundo: groothandel voor professionals in indoor & lifestyle producten

PixiMundo is voor elke professional in de indoor & lifestyle branche dé groothandel voor het inkopen van urban en trendy producten. Het brede assortiment, dat continu wordt uitgebreid en vernieuwd, wordt in-house gecreëerd.

Leveringsvoorwaarden

Bedrijven kunnen rechtstreeks contact met ons opnemen voor het plaatsen van de bestelling.

PIXIMUNDO.com
Tel.: +32.487.800.173
E-mail: sales@piximundo.com

De klant ontvangt een orderbevestiging via e-mail, waardoor er een leveringsovereenkomst wordt gesloten. PixiMundo.com verplicht zich hiermee tot levering van de bestelde artikelen voor zover de voorraad dat toelaat. De klant verplicht zich tot het betalen van de bestelde artikelen binnen de vooraf gekozen en overeengekomen betalingsvoorwaarden.

De order wordt na ontvangst in behandeling genomen en binnen 2 tot 3 werkdagen verzonden. Via e-mail wordt de verzending aan de klant bevestigd, als bijlage wordt de factuur meegestuurd. Indien gekozen is om achteraf op factuur te betalen, dient de betaling op basis van deze factuur te worden voldaan. Voor direct betaalde orders is de factuur voor uw administratie.

Tijdens het bestelproces wordt op de site aangegeven of een artikel op voorraad is. Hieraan kunnen echter geen rechten worden ontleend. Artikelen met de indicatie - tijdelijk uitverkocht- kunnen niet worden besteld, dit wordt door het systeem geblokkeerd. 

Indien een artikel bij behandeling in het magazijn onverhoopt toch niet leverbaar is wordt deze uit uw order verwijderd. Indien u het totaalbedrag van de order vooraf heeft voldaan, zullen wij het bedrag van het niet geleverde artikel crediteren. Ontbrekende artikelen worden in principe niet na geleverd en dienen opnieuw te worden besteld. Bij bestellingen die op factuur zijn besteld, wordt alleen voor die artikelen gefactureerd die daadwerkelijk geleverd worden.

Verzenden & Retourneren

PixiMundo.com gaat ervan uit dat de zendingen u in uitstekende staat zullen bereiken. Bij pakketzendingen maken wij gebruik van verschillende vervoerders afhankelijk van de bestemming. Bij grotere orders (startgewicht varieert per bestemming) zal een palletvervoerder worden gebruikt. De prijzen van palletzendingen zijn op basis van europallets en afhankelijk van de bestemming. Getracht wordt de bestelling binnen 2 werkdagen na ontvangst van de order te versturen.
 
Op de dag dat de bestelling bij ons vandaan is verzonden, versturen wij een e-mail waarin wij vermelden dat de order verzonden is met daarbij de factuur in pdf formaat. Nadat deze mail is ontvangen wordt het pakket in 98% van de gevallen de volgende dag (maandag t/m vrijdag) aangeboden op het aangegeven adres in België en Nederland. Voor Duitsland is de overkomstduur 1-2 werkdagen, voor overige landen 3 tot 7 werkdagen.