GRATIS LEVERING !
De leukste cadeau ideeën & coolste gadgets

LAAGSTE PRIJZEN

BEVEILIGDE BETALINGBeveiligde Betaling

 

1. VEILIGHEID BIJ DE BETALING

Teneinde het betalingssysteem zo veilig mogelijk te maken, gebruikt PixiMundo veilige betalingssystemen van eersterangs bankinstellingen op het gebied van e-commerce. In dit opzicht worden de vertrouwelijke gegevens van de betaling rechtstreeks en gecodeerd (SSL) aan de desbetreffende bankinstelling doorgegeven. PixiMundo accepteert voor de betaling met Visa, MasterCard en American Express alleen SET-transacties (Secure Electronic Transaction) met het internationale 3D Secure protocol dat zich onderscheidt door de onderscheidingstekens Verified by Visa, MasterCard SecureCode en American Express Safekey. De Secure Electronic Transaction is een initiatief waarvan het basisprincipe de garantie van de veiligheid van internettransacties is. Wanneer wordt afgerekend via de veilige betalingsgateway, controleert het systeem automatisch of de creditcard is geactiveerd voor Secure Eletronic Transaction. Vervolgens wordt contact opgenomen met de bank die de creditcard heeft uitgegeven, die zal verzoeken om toestemming te verlenen voor de transactie d.m.v. een persoonlijke pincode. De transactie wordt alleen uitgevoerd als de bank die de creditcard heeft uitgegeven de pincode bevestigt. Zo niet, dan wordt de transactie geweigerd. 

Als aanvullende maatregel van het "Veilig betalen"-systeem en teneinde een bijdrage te leveren aan de bestrijding van internetfraude, behoudt PixiMundo zich het recht voor om de door de klant verstrekte persoonsgegevens te controleren alsmede om maatregelen te treffen die het bedrijf passend acht (met inbegrip van de annulering van de bestelling), opdat de gekochte artikelen worden bezorgd conform de gegevens die in de bestelling staan vermeld.

 

2. BETALINGSWIJZEN

PixiMundo accepteert betalingen met creditcard of debetkaart (Visa, Visa Electron, MasterCard en AMEX), d.m.v. PayPal of iDeal, d.m.v Sofort and via bankoverschrijvingen;

Betaling met creditcard of debetkaart
PixiMundo accepteert de betaling van de via haar website verrichte aankopen met de volgende creditcards en debetkaarten: Visa, Visa Electron, MasterCard en American Express.

Indien de door de gebruiker gekozen betalingswijze creditcard of debetkaart is, wordt de betaling online afgeschreven, d.w.z. in real time, via de betalingsgateway van de desbetreffende bankinstelling, nadat is gecontroleerd of de doorgegeven gegevens juist zijn.

Betaling met PayPal
PixiMundo accepteert betalingen via het PayPal-systeem.

Betaling met iDeal
iDeal-betalingen via internet worden geaccepteerd.

Betaling met SOFORT
U gebruikt hiervoor gewoon uw vertrouwde gegevens van Internetbankieren. Deze methode is geheel veilig. Het betalingsproces vindt in real-time plaats, zodat uw bestelling - sneller dan bij een gewoonlijke bankoverschrijving - direct kan worden verwerkt.

Betaling via Bankoverschrijving
Uw bestelling wordt verstuurd van het moment dat wij de betaling op onze bankrekening hebben ontvangen.

 

3. CONTACT Customer Support

Voor vragen of suggesties kun je contact opnemen met PixiMundo per e-mail (customer@piximundo.com) of per post op het onderstaande adres:

PIXIMUNDO
Klantenservice
Sint-Jacobstraat 8
9200 Dendermonde (België)

Het telefoonnummer van de klantenservice is: +32.487.800.173. De openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 11.00 tot 17.00 uur.

Tijden
Op www.piximundo.com kunnen 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bestellingen worden geplaatst.